Zo'n type dat indruk maakt.

Buytenhof

Het is nét die woningupgrade waar veel woningkopers van dromen: een twee-onder-een-kapwoning. Halfvrijstaand wonen. Meer ruimte. Meer privacy. Ook die mogelijkheid bestaat in Buyten. Maar liefst drie slaapkamers heb je standaard al tot je beschikking.
Stijlvolle woningen zijn het, twee aan twee. Hoog ook, met een nok die tot 11 meter hoogte reikt. Daarmee is meteen de ruimte binnenin verklaard. De woonkamer met de open keuken is groot. Van de drie slaapkamers op de eerste etage zijn er twee extra ruim. Ook de badkamer biedt alle gelegenheid om er een privé-wellness van te maken.
En dan is er ook nog een tweede verdieping. Die is verrassend groot, zodat je daar je eigen ideeën voor de indeling op kunt loslaten. Voor een aparte ‘werkplek’ voor de warmtepomp is al gezorgd. Aan weerszijden van de tweekappers staat de vergrootte berging. Ruim genoeg voor een stel fietsen, het tuingereedschap en andere zaken.

Impressie

Kenmerken
Woonoppervlak
147 m2
Woningsoort
2^1-kapwoning L
Beukbreedte
6,0 m

Fase 3 in verkoop!

Ben je geïnteresseerd in de woningen van Buyten Fase 3? Log dan in op je account en vul binnen je account het digitale inschrijfformulier in. Als je alle gegevens hebt ingevuld en het formulier hebt ondertekend (met muis/touch) ontvang je ter bevestiging een mail.

De inschrijftermijn voor fase 3 (woningtype Buytengaarde, Buytenhof en Buytentwist) is gesloten. Als je je nu inschrijft op één van de bouwnummers, wordt je geregistreerd als reservekandidaat.