Zo'n type dat indruk maakt.

Buytengaarde

Wonen in een tweekapper geeft al dat gevoel van ruimte om je heen. In de tweekappers ‘Buytengaarde’ krijgt dat ruimtelijke gevoel nog eens een extra dimensie. Buytengaarde is halfvrijstaand wonen XL: wonen in een twee-onder-een-kap die z’n allure niet verschuilt. In het oog springend detail is dat één helft van de twee een dwarskap heeft meegekregen. Het architectonische accentje geeft de tweekappers een speels uiterlijk mee.
Ruimte is er binnen volop, als je vanaf de zijentree de woonkamer binnen stapt. Woon- en eetgedeelte zijn eigenlijk één. Door de diep inspringende entree ontstaat er een natuurlijke scheiding. Zo heb je een volwaardige woonkamer plus de mogelijkheid om er een woonkeuken van te maken. Die grote tafel voor 6 tot 8 personen gaat hier zonder twijfel een plaatsje vinden. Dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de tuin.
Die ruimtelijke plattegronden zijn ook op de eerste etage te vinden. Twee slaapkamers van 18 en 16 vierkante meter zijn bijvoorbeeld al ingetekend in de inspiratiewoning, met een derde die iets kleiner is. Voor een chique wellnessruimte is hier alle ruimte, inclusief bad, douche en dubbele wastafel. En dan is het nog een optie om de tweede verdieping naar eigen idee in te delen. Met een ervaren woonconsulent aan tafel ontdek je vanzelf wat praktisch is voor jouw situatie. Het voordeel van de dwarskap: de zolder is bijna 4 vierkante meter groter dan die van de buren.
Aan weerszijden staat de vergrootte berging, al kan die ook bij het huis worden betrokken. In deze ruimte blijft er meer dan genoeg plek over voor fietsen en tuingereedschap.

Impressie

Kenmerken
Woonoppervlak
165 m2 - 169 m2
Woningsoort
2^1-kapwoning XL
Beukbreedte
6,0 m

Fase 3 in verkoop!

Ben je geïnteresseerd in de woningen van Buyten Fase 3? Log dan in op je account en vul binnen je account het digitale inschrijfformulier in. Als je alle gegevens hebt ingevuld en het formulier hebt ondertekend (met muis/touch) ontvang je ter bevestiging een mail.

De inschrijftermijn voor fase 3 (woningtype Buytengaarde, Buytenhof en Buytentwist) is gesloten. Als je je nu inschrijft op één van de bouwnummers, wordt je geregistreerd als reservekandidaat.