Zo'n type dat indruk maakt.

Buytenvest

Totaal komen er in de gehele tweede fase 56 woningen en 5 vrije kavels.

Voor 48 woningen heeft het ontwikkelteam de woningen al compleet uitgewerkt. Uiteraard kan je deze woningen via diverse maatwerkopties nog verder personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel op zolder of een uitbouw op de begane grond.

In fase 2 ?met de architect aan tafel? ga je voor 8 woningen letterlijk met de architect aan tafel. Ook hier staat de basis middels een zogenaamde inspiratiewoning, maar je kunt voor deze woningen samen met onze architect jouw woonwensen verder realiseren. Dit alles gebeurt onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers en aan de hand van een zogenaamd spelregelboek wat we hebben opgesteld en wat is ontstaan uit de randvoorwaarden van de locatie.

Impressie

Kenmerken
Woonoppervlak
100 m2
Woningsoort
Tussenwoning

Fase 3 in verkoop!

Ben je geïnteresseerd in de woningen van Buyten Fase 3? Log dan in op je account en vul binnen je account het digitale inschrijfformulier in. Als je alle gegevens hebt ingevuld en het formulier hebt ondertekend (met muis/touch) ontvang je ter bevestiging een mail.

De inschrijftermijn voor fase 3 (woningtype Buytengaarde, Buytenhof en Buytentwist) is gesloten. Als je je nu inschrijft op één van de bouwnummers, wordt je geregistreerd als reservekandidaat.