Zo'n type dat indruk maakt.

Buytenvest

Totaal komen er in de gehele tweede fase 56 woningen en 5 vrije kavels.

Voor 48 woningen heeft het ontwikkelteam de woningen al compleet uitgewerkt. Uiteraard kan je deze woningen via diverse maatwerkopties nog verder personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een dakkapel op zolder of een uitbouw op de begane grond.

In fase 2 ?met de architect aan tafel? ga je voor 8 woningen letterlijk met de architect aan tafel. Ook hier staat de basis middels een zogenaamde inspiratiewoning, maar je kunt voor deze woningen samen met onze architect jouw woonwensen verder realiseren. Dit alles gebeurt onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers en aan de hand van een zogenaamd spelregelboek wat we hebben opgesteld en wat is ontstaan uit de randvoorwaarden van de locatie.

Impressie

Kenmerken
Prijs
€ 325.000,- tot € 355.000,-
Woonoppervlak
100 m2
Woningsoort
Tussenwoning

Schrijf je in als reservekandidaat voor de eerste fase!

Kies jij voor een tussenwoning, hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning, vrijstaande woning of een vrije kavel? Zoek via aanbod je favoriete woning, maak een account aan (via het onderstaande formulier) en vul het digitale inschrijfformulier in. Let op! de inschrijftermijn van de eerste fase is verlopen, maar je kan je nog steeds aanmelden voor de beschikbare bouwnummers als reservekandidaat. Heb je al een account? Log dan hier in.