Start verkoop fase 2a: rijwoningen + tweekap bnr. 102 en 103

Start verkoop Fase 2: rijwoningen en twee-onder-één-kapwoning BNR 102/103

Zoals eerder aangekondigd start vandaag de verkoop voor alle rijwoningen en twee nieuwe tweekappers Buytenhof (bouwnummers 102 en 103) in fase 2.

Het inschrijven kan vanaf vanmiddag 12.00 uur. Je inschrijving dient uiterlijk woensdag 17 maart vóór 23.59 uur binnen te zijn. We zullen ‘nieuwe’ inschrijvers niet tegenhouden, maar bij de toewijzing van de rijwoningen hebben de inschrijvers van de oorspronkelijke deadline van 4 januari jl. voorrang.

De inschrijving voor de twee nieuwe tweekappers en hoekwoningen staat voor iedereen open.

De toewijzing van de woningen geschiedt op donderdag 18 maart 2021. Vanaf vrijdag 19 maart worden degene, die een woning hebben toegewezen gekregen, gebeld door het verkoopteam. De overige inschrijvers krijgen bericht per e-mail en worden genoteerd als reservekandidaat.

We hebben een aantal wijzigingen in het plan moeten doorvoeren. Hierdoor zijn een viertal bouwnummers (2, 3, 4 en 74) reeds gereserveerd/verkocht, aangezien dit vier woningen betreffen voor kopers die we van fase 1 naar 2 hebben moeten verplaatsen. Op de website onder downloads zijn de diverse nieuwe verkoopstukken te vinden.

Tweekappers Buytenhof (behalve bouwnummers 102 en 103)
Zoals eerder ook aangegeven hoeven de inschrijvers voor de tweekappers Buytenhof geen actie meer te ondernemen en zich dus niet meer opnieuw in te schrijven. Vanaf vandaag worden degene die een woning hebben toegewezen gekregen door het verkoopteam gebeld om een afspraak te maken. De overige inschrijvers worden genoteerd als reserve kandidaat en worden hierover per e-mail geïnformeerd. 

Degene die interesse hebben in bouwnummer 102 en 103 moeten zich wel inschrijven via het digitale inschrijfformulier. 
 

Nogmaals dank voor al jullie geduld en we hopen wederom jullie nieuwe inschrijving te mogen ontvangen.

< Terug naar nieuwsoverzicht