Kies nu alvast je favoriete woning!

Achter de schermen zijn we de afgelopen weken druk bezig geweest met het inventariseren van jullie woonwensen. We hebben deze input zoveel als mogelijk proberen te vertalen in de woningontwerpen en deze zijn nu definitief gemaakt. We hebben inmiddels de informatie op onze website verder uitgebreid. Via de woningzoeker vind je de belangrijkste informatie over de woningen in Buyten. Denk hierbij aan plattegronden en prijsindicaties. Ook kun je alvast je voorkeur aangeven per woning om als eerste geïnformeerd te worden over de start verkoop!

Wat moet je nu doen?
Wil je als eerste geïnformeerd worden om in aanmerking te komen voor de door jou gewenste woning? Laat dan je voorkeuren achter via onze website en blijf zo op de hoogte. 

Hoe geef je jouw voorkeur aan?
Log in op je account en geef je voorkeuren aan onder 'mijn woning'. Je kan ook meerdere voorkeuren opgeven. Op onze projectwebsite op de pagina 'Woningzoeker' kun je via de kavelkaart meer informatie over de woningen inzien. Zo vind je hier onder meer de plattegronden, afmetingen en de prijsindicaties. 

Let op! Het opgeven van je voorkeur is nog geen officiële inschrijving. Dat kan pas vanaf start verkoop. 

Start verkoop
Naar verwachting start de verkoop eind juni / begin juli. Zodra je van ons per e-mail verneemt wanneer de verkoop van start gaat, komt er een 'Digitaal inschrijfformulier' beschikbaar in jouw account. Vanaf dat moment kan je je definitief inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

We hopen dat je net zo enthousiast bent over de woningen als wij en zien jouw voorkeuren dan ook graag tegemoet.

< Terug naar nieuwsoverzicht