Hoe wil jij wonen in Buyten?

Wonen in Buyten is wonen in een toekomstgerichte klimaatadaptieve wijk met veel groen en water, waar ruimte is en het fijn is om te wonen. Er komt een gevarieerd woningaanbod met een dorps karakter, gericht op buiten spelen, sociale samenhang en ontmoeting.
 

Buyten is centraal gelegen met veel voorzieningen vlakbij. In de directe omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor waterrecreatie: de Rotte, Bergsche Voor- en Achterplas, en de Zevenhuizerplas.

Er zullen straks maximaal 144 woningen worden gerealiseerd. Om het aanbod van de rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag, zullen er co-creatiesessies worden georganiseerd door de ontwikkelaar. Dit alles wordt gedaan middels woonwensen enquêtes. De eerste enquête staat op dit moment reeds uit. Met deze woonwensenquête geeft de toekomstige bewoner zelf aan waar de voorkeur naar uitgaat. “Wij kunnen als ontwikkelaar zelf bedenken welke woningen worden gebouwd, hoe ze eruit gaan zien, wat de ideale indeling van de begane grond is, of hoeveel slaapkamers een huis moet hebben. Maar niemand kan beter aangeven waar een huis aan moet voldoen, dan de toekomstige bewoner zelf”, vertellen Xavier Delnoij en Floris Gortemaker namens de ontwikkelaars.

Het is straks zelfs mogelijk om voor enkele woningen letterlijk met de architect aan tafel te gaan om de indeling en wensen voor het toekomstige huis te laten vertalen in een ontwerp voor de perfecte woning!

Wil jij zelf bepalen hoe je gaat wonen? Meld je op www.woneninbuyten.nl aan als geïnteresseerde, vul de woonwensenquête in en denk mee over jouw eigen woontoekomst. Jouw droomwoning maken we samen!

Door je in te schrijven, houden we je uiteraard ook op de hoogte van alle ontwikkelingen van Buyten.

< Terug naar nieuwsoverzicht