Voorrang krijgen bij de toewijzing

Lever een financiële check aan

Je kan een voorrangspositie bij de toewijzing van de bouwnummers krijgen als je voor de sluiting van de inschrijfperiode bij de hypotheekspecialisten van de Hypotheker of de Hypotheekshop bent geweest. Je kunt er dus profijt van hebben als je een financiële check aanlevert en bovendien weet je dan ook of de woning binnen je budget past. Het is voor jou goed om te weten wat je financiële mogelijkheden zijn en of je die uitbouw en/of dakkapel gelijk ook zou kunnen meenemen in je financiering.


Download hier de blanco financiële check.

Verklaring dat je de woning kunt betalen

Samen met de hypotheekadviseurs van De Hypotheker en De Hypotheekshop bekijk je je financiële situatie en of je de woning met bijkomende kosten kunt betalen. Indien je de woning kunt betalen vul je samen met één van de hypotheekadviseurs deze gratis en vrijblijvende financiële check in en wordt deze door zowel door jou als de hypotheekadviseurs ondertekend. Je kunt daarna de ondertekende financiële check uploaden (zodra de online inschrijving is gestart) bij je digitale inschrijfformulier op de projectwebsite

Wij verzoeken je om ons geen andere financiële gegevens aan te leveren. De gratis financiële check is niet geldig als deze niet volledig is ingevuld en ondertekend door zowel jezelf als één van de hypotheekadviseurs van de filialen welke onderaan deze pagina zijn vermeld. De financiële check geldt alleen voor het project Wonen in Buyten en mag niet ouder zijn dan drie maanden. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Bij wie kan je terecht voor je financiële check?
De Hypotheekshop
Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag
www.welovehypotheekadvies.nl
085 020 06 55
info@welovehypotheekadvies.nl

De Hypotheker
Berkel en Rodenrijs
Kerkstraat 26
2651 CE Berkel en Rodenrijs (Lansingerland)
010 - 313 3535
BerkelenRodenrijs1406@hypotheker.nl

De Hypotheker Rotterdam
Hillegersberg
Argonautenweg 5D
3054 RP Rotterdam
010 - 418 8191
rotterdam1187@hypotheker.nl