Zo’n plek waar het lijkt of de Randstad niet bestaat

Wonen in Buyten Fase 2 in verkoop!

De tweede fase is in verkoop gegaan.

Heb je interesse in een bouwnummer in Fase 2? Schrijf je dan in via het formulier en geef alvast een voorkeur voor bouwnummer aan.

Wonen in Buyten is het eerste plan in Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk. Middenin een regionaal fietsnetwerk met OV in de directe nabijheid. In de woonstraat wordt niet geparkeerd en is er daardoor veel ruimte voor groen, spelen en ontmoetingen. Buyten valt onder gemeente Lansingerland en heeft centrumfuncties op korte afstand in Berkel en Bergschenhoek centrum.

Locatie

Wilderszijde

De wijk Wilderszijde ligt ten zuiden van de kern Bergschenhoek in de gemeente Lansingerland en ten noorden van Rotterdam. Op de kaart hierboven staan de begrenzingen van het gebied aangegeven:

  • Boterdorpseweg (N472) aan de noordoostzijde;
  • De hogesnelheidslijn (HSL) en het Annie M.G. Schmidtpark aan de Noordwestzijde;
  • Park de Polder en de N209 aan de zuidoostzijde;
  • De Wildersekade (gemeentegrens met Rotterdam) aan de zuidwestzijde.

Binnen het plangebied voor de nieuwe wijk Wilderszijde zijn al enkele woningen en voorzieningen aanwezig, waaronder een sporthal, 3 middelbare scholen (waarvan één in aanbouw) en een moskee. Ook het gemeentehuis van... lees verder

Duurzaam

Buyten krijgt ook een klimaatadaptieve opzet. We weten inmiddels dat intensieve regenval vaker gaat voorkomen in het veranderende klimaat. Dat kan tot wateroverlast leiden. Bij Buyten is er al op voorgesorteerd: doordat een relatief groot deel van de wijk bestaat uit natuur, en doordat tuinen groter dan gemiddeld zijn. Bewoners worden ook gestimuleerd om hun tuin niet vol te leggen met tegels, maar aan de waterdoorlaatbaarheid te denken. Daardoor hoef je bij hevige regenval niet bang te zijn voor natte voeten. Een groene tuin is ook vriendelijk voor egels, bijen en andere insecten die het in doorsnee-woonwijken moeilijk hebben. Zo krijgt de ecologie ook de ruimte in Buyten.

Met de architect aan tafel

Een deel van het project ‘Buyten’ wordt gerealiseerd in mede-opdrachtgeverschap. Dat is de officiële naam voor een traject waarbij kopers vergaand inspraak hebben in ‘hun’ woning.  Maar hoe gaat dat in zijn werk, mee-ontwerpen aan een woning als architect toevallig niet je beroep is? Samen met onze woonconsulent gaan John en Ernst je begeleiden met het ontwerptraject. Wat zou bijvoorbeeld een slimme indeling kunnen zijn met het oog op de toekomst? Hoe groot wil je je woning exact hebben? Wat zijn praktische zaken die je niet over het hoofd mag zien? 

Planning buyten

Planning Fase 2

Project

Er komen veel verschillende type woningen in Buyten. Kijk via het aanbod wat de fasering is van het plan en welke bouwnummers er komen. Via 'bekijk de woningtypen' vind je meer informatie over de woningtypes in Buyten!

Woningtypen

Type Buytenvest

Tussenwoning

vanaf € 325.000,- v.o.n.

Totaal komen er in de gehele tweede fase 56 woningen en 5 vrije...

Type Buytenvest

Tussenwoning

vanaf € 329.700,- v.o.n.

Totaal komen er in de gehele tweede fase 56 woningen en 5 vrije...

Type Buytenhaag

Overig

vanaf € 329.700,- v.o.n.

Verkoop gestart!

De inschrijfperiode voor fase 1 en 2 is gesloten, maar je kan je nog steeds inschrijven voor de beschikbare bouwnummers.  

Kijk voor de beschikbaarheid op aanbod. Zijn er geen bouwnummers beschikbaar, maar ben je wel erg geïnteresseerd? Dan kan je je altijd aanmelden, er bestaat altijd een mogelijkheid dat er een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar komt.

Wij verzoeken je vriendelijk dit formulier volledig in te vullen. Jouw gegevens zullen door ons strikt vertrouwelijk worden behandeld.
 

Stap 1: Maak een account aan via onderstaand formulier.

Stap 2: Nadat je het formulier hebt ingevuld en op registreer hebt gedrukt ontvang je een verificatie e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om je account te activeren.

Stap 3: Je bent nu ingelogd binnen je ‘Buyten-account’. Klik op het Digitaal inschrijfformulier, deze is te vinden aan de linkerkant van het menu.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het digitale inschrijfformulier om de inschrijving te voltooien.

Let op! Pas na de digitale ondertekening word je inschrijving meegenomen in de toewijzing.

Nieuws

Bepalen hoe je gaat wonen in Mede Opdrachtgeverschap
14 mei 2021

Wat is er leuker dan in Mede Opdrachtgeverschap zelf bepalen hoe je wilt wonen?

Start verkoop fase 2a: rijwoningen + tweekap bnr. 102 en 103
11 maart 2021

Start verkoop Fase 2: rijwoningen en twee-onder-één-kapwoning BNR 102/103 Zoals eerder aangekondigd start vandaag de verkoop voor alle rijwoningen en twee nieuwe tweekappers Buytenhof (bouwnummers 102 en 103) in fase 2...

Verkoop fase 2 Wonen in Buyten van start
15 december 2020

Vandaag is het zover en start de verkoop van de tweede fase van project Wonen in Buyten te Lansingerland. Kijk via aanbod, welke bouwnummers te koop staan en bekijk via downloads alle verkoopstukken.