Zo’n plek waar het lijkt of de Randstad niet bestaat

Wonen in Buyten in verkoop!

De inschrijfperiode voor de eerste fase is verlopen, maar je kan je nog steeds aanmelden voor de beschikbare bouwnummers. Heb je interesse in een bouwnummer onder optie? Schrijf je dan alsnog in via je account en maak als reservekandidaat nog steeds kans om te wonen in Buyten!

Wonen in Buyten is het eerste plan in Wilderszijde, een toekomstgerichte klimaatadaptieve en groene wijk. Middenin een regionaal fietsnetwerk met OV in de directe nabijheid. In de woonstraat wordt niet geparkeerd en is er daardoor veel ruimte voor groen, spelen en ontmoetingen. Buyten valt onder gemeente Lansingerland en heeft centrumfuncties op korte afstand in Berkel en Bergschenhoek centrum.

Locatie

Wilderszijde

De wijk Wilderszijde ligt ten zuiden van de kern Bergschenhoek in de gemeente Lansingerland en ten noorden van Rotterdam. Op de kaart hierboven staan de begrenzingen van het gebied aangegeven:

  • Boterdorpseweg (N472) aan de noordoostzijde;
  • De hogesnelheidslijn (HSL) en het Annie M.G. Schmidtpark aan de Noordwestzijde;
  • Park de Polder en de N209 aan de zuidoostzijde;
  • De Wildersekade (gemeentegrens met Rotterdam) aan de zuidwestzijde.

Binnen het plangebied voor de nieuwe wijk Wilderszijde zijn al enkele woningen en voorzieningen aanwezig, waaronder een sporthal, 3 middelbare scholen (waarvan één in aanbouw) en een moskee. Ook het gemeentehuis van... lees verder

Duurzaam

Buyten krijgt ook een klimaatadaptieve opzet. We weten inmiddels dat intensieve regenval vaker gaat voorkomen in het veranderende klimaat. Dat kan tot wateroverlast leiden. Bij Buyten is er al op voorgesorteerd: doordat een relatief groot deel van de wijk bestaat uit natuur, en doordat tuinen groter dan gemiddeld zijn. Bewoners worden ook gestimuleerd om hun tuin niet vol te leggen met tegels, maar aan de waterdoorlaatbaarheid te denken. Daardoor hoef je bij hevige regenval niet bang te zijn voor natte voeten. Een groene tuin is ook vriendelijk voor egels, bijen en andere insecten die het in doorsnee-woonwijken moeilijk hebben. Zo krijgt de ecologie ook de ruimte in Buyten.

Met de architect aan tafel

Een deel van het project ‘Buyten’ wordt gerealiseerd in mede-opdrachtgeverschap. Dat is de officiële naam voor een traject waarbij kopers vergaand inspraak hebben in ‘hun’ woning.  Maar hoe gaat dat in zijn werk, mee-ontwerpen aan een woning als architect toevallig niet je beroep is? Samen met onze woonconsulent gaan John en Ernst je begeleiden met het ontwerptraject. Wat zou bijvoorbeeld een slimme indeling kunnen zijn met het oog op de toekomst? Hoe groot wil je je woning exact hebben? Wat zijn praktische zaken die je niet over het hoofd mag zien? 

Planning buyten

Project

Er komen veel verschillende type woningen in Buyten. Kijk via het aanbod wat de fasering is van het plan en welke bouwnummers er komen. Via 'bekijk de woningtypen' vind je meer informatie over de woningtypes in Buyten!

Woningtypen

Type Buytengaarde

2-onder-1-kap

Beukbreedte: 6,0 m

vanaf v.o.n.

Type Buytenvest

Tussenwoning

vanaf € 325.000,- v.o.n.

Type Buytenpark

Vrije kavel

vanaf € 345.000,- v.o.n.

Verkoop gestart!

De inschrijfperiode voor de eerste fase is verlopen, maar je kan je nog steeds aanmelden voor de beschikbare bouwnummers als kandidaat.  

Zijn er nog bouwnummers beschikbaar? Schrijf je dan hier voor in, dan maak je nog steeds kans om te wonen in Buyten.

Stap 1: Maak een account aan via onderstaand formulier.

Stap 2: Nadat je het formulier hebt ingevuld en op registreer hebt gedrukt ontvang je een verificatie e-mail op het ingevoerde e-mailadres. Klik op de link in deze e-mail om je account te activeren.

Stap 3: Je bent nu ingelogd binnen je ‘Buyten-account’. Klik op het Digitaal inschrijfformulier, deze is te vinden aan de linkerkant van het menu.

Stap 4: Vul alle gegevens in en onderteken het digitale inschrijfformulier om de inschrijving te voltooien.

Let op! Pas na de digitale ondertekening word je inschrijving meegenomen in de toewijzing.

Nieuws

Buytenkans: nog 2 woningen te koop!
14 oktober 2020

Dit is een Buytenkans! Veel koopcontracten van woningen uit de eerste fase van project Buyten zijn inmiddels ondertekend. We mogen dus met recht spreken van een succes. Op dit moment zijn er nog twee bouwnummers beschikbaar.

Inschrijftermijn gesloten
19 augustus 2020

De inschrijftermijn van Wonen in Buyten is gesloten. Met in totaal meer dan 400 inschrijvingen kunnen met trots melden dat alle bouwnummers in fase 1 onder optie staan. De komende weken gaan we verkoopgesprekken voeren...

Verkoop fase 1 Wonen in Buyten van start
21 juli 2020

Vandaag is het zover en start de verkoop van de eerste fase (5 vrijstaande woningen, 22 twee-onder-één-kapwoningen, 27 rijwoningen en 5 vrije kavels) van project Wonen in Buyten te Lansingerland.